Όρια οικισμών – Σχέδια πόλης

 1. ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΥΡΓΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Τα περιγράμματα όπως συντάχθηκαν από την ομάδα Εργασίας του ΤΕΕ-ΤΔΕ και υποβλήθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα Δασικών Χαρτών της ΕΚΧΑ Α.Ε. από την ΥΔΟΜ Δ.Πύργου) (19-10-2017)
  ***Σημειώνουμε ότι σχετική βεβαίωση ότι ένα ακίνητο βρίσκεται εντός του περιγράμματος-ακτίνας οικισμού εξακολουθεί να εκδίδεται από την αρμόδια ΥΔΟΜ ύστερα από κατάθεση σχετικής αίτησης με τοπογραφικό διάγραμμα.Τα εδώ διαθέσιμα αρχεία περιγραμμάτων οικισμών σε συντεταγμένες ΕΓΣΑ’87 συντάχθηκαν αποκλειστικά για τον καθορισμό των ζωνών εκτός ανάρτησης του Δασικού Χάρτη Ν.Ηλείας και δεν αποτελούν θεσμοθετημένα αρχεία συντεταγμένων.
 2. ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Δ.ΗΛΙΔΑΣ (αρχείο autocad) –
  Ευχαριστούμε θερμά την Τεχνική Υπηρεσία του Δ.Ήλιδας και την συνάδελφο Αντωνία Σαρακίνη.
  ***Σημειώνουμε ότι σχετική βεβαίωση ότι ένα ακίνητο βρίσκεται εντός του περιγράμματος-ακτίνας οικισμού εξακολουθεί να εκδίδεται από την αρμόδια ΥΔΟΜ ύστερα από κατάθεση σχετικής αίτησης με τοπογραφικό διάγραμμα.Τα εδώ διαθέσιμα αρχεία περιγραμμάτων οικισμών σε συντεταγμένες ΕΓΣΑ’87 συντάχθηκαν αποκλειστικά για τον καθορισμό των ζωνών εκτός ανάρτησης του Δασικού Χάρτη Ν.Ηλείας και δεν αποτελούν θεσμοθετημένα αρχεία συντεταγμένων. –
 3. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Σχέδια)
 4. ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ-ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧ.ΠΟΛΕΩΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Σχέδια,Πίνακες,ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ)
  ΑΡΧΕΙΟ CAD – Επέκταση Σχεδίου Πόλεως Αμαλιάδας
  Η χρήση του εν λόγω αρχείου συνίσταται από συναδέλφους στην εφαρμογή των ρυμοτομικών-οικοδομικών Γραμμών σε συντεταγμένες ΕΓΣΑ’87 καθώς και των κορυφών των τελικών ιδιοκτησιών της Πράξης Εφαρμογής. 
  Ευχαριστούμε θερμά την συνάδελφο Τοπογράφο Μηχανικό κ.Αντωνία Σαρακίνη για την επεξεργασία και προσφορά του εν λόγω αρχείου.
 5. ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ (Σχέδια) (19-10-2017)
  Ευχαριστούμε θερμά την Τεχνική Υπηρεσία του Δ.Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τον συνάδελφο Κων/νο Παντή.
 6. ΛΙΣΤΑ ΟΙΚΙΣΜΩΝ-ΣΧ.ΠΟΛΕΩΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΟΜ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (word)
 7. ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΠΡΙΝΙΑ (ΛΕΧΑΙΝΑ) (19-10-2017)
 8. ΜΑΝΩΛΑΔΑ – ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ (Χάρτης 1Χάρτης 2Χάρτης 3)
 9. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ (Κλ.1/2000)