Ψηφιακό αρχείο

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να αναζητάτε υλικό χρήσιμο σε μηχανικούς όπως Χάρτες,όρια οικισμών, όρια απαλλοτρίωσης, νομοθεσία κ.α. 

H χρήση του ψηφιακού υλικού  γίνεται με ευθύνη του ίδιου του μηχανικού και το ΤΕΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την νομική-πολεοδομική ισχύ του δεδομένου της συνεχούς επικαιροποίησης του Πολεοδομικού - Χωροταξικού Χάρτη. Σε κάθε περίπτωση το υλικό θα πρέπει να επιβεβαιώνεται στις αρμόδιες δημόσιες Υπηρεσίες.

Η προσφορά από συναδέλφους σχετικών αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή είναι πάντα δεκτή και μπορεί να γίνει ύστερα από επικοινωνία με τη Ν.Ε.Ηλείας στο σχετικό email ή με άλλο τρόπο στα στοιχεία που θα βρείτε στην παρούσα ιστοσελίδα.

Το υλικό δεν διατίθεται για εμπορική χρήση και είναι δωρεάν για όλους.

Σας πληροφορούμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα δωρεάν γεωχωρικών δεδομένων του υπουργείου είναι η: http://gis.epoleodomia.gov.gr/v11/index.html

Για να κατεβάσετε τα αρχεία κάνετε click στο βέλος πάνω αριστερά (Λήψη) στην οθόνη που θα εμφανιστεί μετά την επιλογή του αντικειμένου που επιθυμείτε.

ΧΑΡΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διατίθεται προς τα μέλη του από το ΤΕΕ Ν.Ε.Ηλείας ο ψηφιακός χάρτης εργασίας προς χρήση για την επεξεργασία των προτάσεων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) Ηλείας.

Δεν αποτελεί επίσημο αρχείο και τα όρια υφιστάμενων ζωνών τίθενται με επιφύλαξη.Αποτελεί εργαλείο προς χρήση μόνο για την επεξεργασία των προτάσεων του ΕΠΣ.