ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε.Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου /Τμ.Δυτ.Ελλάδος για την απώλεια του συναδέλφου Αρχιτέκτονα Μηχανικού Αναστασίου (Τάσου) Παυλίδη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα λάβει χώρα σήμερα στις 15.30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Αρ.πρωτ.10/2022

Πύργος , 07/11/2022

Δελτίο Τύπου

“Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του  Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτ.Ελλάδος για την απώλεια του συνταξιούχου Αρχιτέκτονα Μηχανικού Αναστασίου Παυλίδη”


            Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και το σύνολο των μηχανικών του Νομού , θρηνεί σήμερα για την απώλεια του συνταξιούχου συναδέλφου Αρχιτέκτονα Μηχανικού , Αναστασίου Παυλίδη.

Έφυγε από κοντά μας ,αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο. Έργο το οποίο καθένας το συναντά αν περπατήσει στους δρόμους του Πύργου αλλά και σε ολόκληρο το Νομό Ηλείας. Η Αρχιτεκτονική ιστορία της πρωτεύουσας του Νομού μας φέρει το όνομά του μέσα από πολύ σημαντικά δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα από το 1972 και για 40 γεμάτα χρόνια δημιουργίας και αγάπης για τον τόπο.

Ιδιαιτέρως αγαπητός συνάδελφος, οξυδερκής,καλλιτέχνης και πρωτοπόρος στο έργο του ,στοιχεία που μας κάνουν σήμερα να νοιώθουμε φτωχότεροι ως συνάδελφοι.

Τον αποχαιρετούμε σήμερα από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου, ναό ανακαινισμένο πρόσφατα από τον ίδιο.  

Προς τη σύζυγο , τον υιό και τους οικείους του , θερμά συλλυπητήρια. Ευχόμαστε ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο αλλά και  να διατηρήσει στη μνήμη σας τις ευτυχέστερες και λαμπρότερες στιγμές που περάσατε μαζί.

Καλό ταξίδι α

Το Δ.Σ.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτ.Ελλάδας

Tagged , , .