Διεκπεραίωση οικοδομικών αδειών στο Δ.Πύργου

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους οι οποίοι έχουν καταθέσει φακέλους οικοδομικών αδειών και αφορούν προγράμματα επενδυτικά τα οποία λήγουν και επείγει η έκδοσή τους , με τη συμβολή των συναδέλφων κ.Άρη Φιλιππόπουλου και Άγγελου Τσίκα , οι εν λόγω φάκελοι θα μπορούν να διεκπεραιώνονται κατ’εξαίρεση και προσωρινά από μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δ.Πύργου.

Η ανάγκη αυτή προκύπτει (και επιβαρύνεται τη θερινή περίοδο λόγω αδειών) εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού στην ΥΔΟΜ Δ.Πύργου την οποία έχουμε θέσει επανειλημμένως υπόψη του κ.Δήμαρχου.

Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την ενίσχυση των ταλαιπωρημένων αυτών Υπηρεσιών του Δήμου, Πολεοδομία (ΥΔΟΜ) και Τεχνική Υπηρεσία. Είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί πολύτιμο για την πόλη με απτά αποτελέσματα στην υλοποίηση έργων και στην παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες. Το ίδιο αναμένουμε και από τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού καθώς το πρόβλημα είναι τεράστιο και γενικευμένο.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου τα μέλη της Ν.Ε.Ηλείας θα επισκεφθούν όλους τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Ηλείας όπως και τον Περιφερειάρχη προκειμένου να καταθέσουμε Υπόμνημα με τα προβλήματα και τις προτάσεις μας σε κάθε αντικείμενο που απασχολεί τους συναδέλφους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.