Δελτίο Τύπου 30-10-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετακίνηση γραφείου Υπηρεσίας Δόμησης Δ.Πύργου – Κατάληψη και αποτελέσματα

Η Ν.Ε.Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου , ευχαριστεί θερμά όλους του συνάδελφους που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους, πρωί της Δευτέρας συμμετέχοντας ενεργά στην σημερινή κατάληψη του γραφείου της Υπηρεσίας Δόμησης Δ.Πύργου.

Ύστερα από τη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Πύργου κ.Γαβρίλη Λιατσή και αφού του εκθέσαμε τα προβλήματα που θα δημιουργούσε η μετακίνηση της Πολεδομίας στον χώρο που είχε επιλεγεί και χωρίς να συνοδευθεί από το φυσικό αρχείο της υπηρεσίας , προτάθηκε και έγινε δεκτή η επιλογή ενός άλλου χώρου και συγκεκριμένα το κτίριο «Πολύκεντρο» (Δημοτικό κτίριο επί της οδού Τ.Πετροπούλου και Πατρών) ως εναλλακτική λύση. Μετά από αυτοψία παρουσία του Δημάρχου, του προϊστάμενου της Πολεοδομίας κ.Γιώργου Αντωνόπουλου και του συνάδελφου, και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης κ.Αντώνη Βαγγόπουλου επιλέχθηκε τμήμα του Α’ορόφου να χρησιμοποιηθεί για τα γραφεία της Υπηρεσίας ενώ το αρχείο θα εγκατασταθεί – στο σύνολό του – στον 3ο και 4ο όροφο.

Η μετακίνηση θα γίνει σταδιακά ξεκινώντας από τα γραφεία των μηχανικών και τους φοριαμούς και εν συνεχεία – χωρίς διακοπή της λειτουργίας του – θα μεταφερθεί το αρχείο στο χώρο που προαναφέραμε.

Στα άμεσα σχέδια Δήμου και Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηλείας , αμέσως μετά τη μετακίνηση της ΥΔΟΜ είναι να γίνει απαρχή στη διαδικασία ψηφιοποίησης του αρχείου.

Το Δ.Σ.
Ν.Ε. ΤΕΕ Ν.Ηλείας

Κοινοποίηση:
Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε.